Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Актуальні проблеми зовнішньої політики Європи» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії - Тюріна, Олена Миколаївна (My University, 2024)
У матеріалах містяться вимоги до структури курсової роботи, а також правила оформлення роботи. Пропонуються додатки з прикладами оформлення структурних елементів роботи. Зібрані основні правила, вимоги та рекомендації щодо захисту. The materials contain requirements for the structure of the coursework, as well as rules for the design of the work. Appendices with examples of the design of the structural elements of the work are offered. The basic rules, requirements and recommendations for defense are collected.
Keywords: кафедра міжнародних відносин