Проблеми системного аналізу принципів адміністративно-правового регулювання нормотворчої діяльності в Україні - Заверуха, Володимир Георгійович (My University, 2019)
Розглянуто принципи адміністративно-правового регулювання нормотворчої діяльності в Україні. Аналізуються наукові підходи до визначення принципів нормотворчості. Схарактеризовано принципи адміністративно-правового регулювання нормотворчої діяльності в Україні. The principles of administrative-legal regulation of rule-making activity in Ukraine are examined. Scientific approaches to defining the principles of rule-making are analyzed. The principles of administrative-legal regulation of rule-making activity in Ukraine are characterized.
Keywords: системний аналіз; systems analysis; адміністративно-правове регулювання; administrative-legal regulation