Адміністративні процедури у прокурорській діяльності щодо представництва інтересів особи або держави в суді - Подоляка, Сергій Анатолійович (My University, 2012)
Адміністративні процедури у прокурорській діяльності - це визначена нормативно-правовими актами України сукупність дій, що вчиняються прокурором з метою забезпечення діяльності прокуратури, що спрямована на всемірне утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку, захисту закріплених у законодавстві України інтересів, прав і свобод особи та держави від неправомірних посягань. Administrative procedures in prosecutorial activities are a set of actions defined by the regulatory legal acts of Ukraine, performed by the prosecutor in order to ensure the activities of the prosecutor's office, which are aimed at fully establishing the rule of law, strengthening law and order, and protecting the interests, rights and freedoms of individuals and the state from unlawful encroachments enshrined in the legislation of Ukraine.
Keywords: адміністративні процедури; administrative procedures; прокурорська діяльність; prosecutorial activity; прокуратура; prosecutor's office; інтереси особи; interests of the person; інтереси держави; interests of the state; держава; state; особа; person; суд; court