Інформаційний компонент ефективності взаємовідносин правової держави та платників податків - Стасюк, Світлана Валентинівна (My University, 2016)
Проведене дослідження інформаційно-правових аспектів відносин правової держави в особі контролюючого органу та платників податків дозволило, по-перше, глибше дослідити теоретичне значення та практичне функціонування податкових правовідносин на сучасному етапі та, по-друге, визначити теоретико-правові основи трансформації інформаційної складової податкових правовідносин шляхом підвищення рівня правосвідомості їх суб'єктів. The conducted study of the informational and legal aspects of the relations of the legal state in the person of the regulatory authority and taxpayers allowed, firstly, to more deeply investigate the theoretical meaning and practical functioning of tax legal relations at the present stage and, secondly, to determine the theoretical and legal foundations of the transformation of the information component of tax legal relations by increasing the level of legal awareness of their subjects.
Keywords: правова держава; legal state; платники податків; taxpayers