Об'єкти підвищеної небезпеки - майново-правова основа ризикової господарської діяльності: поняття та склад - Андрейцев, Владислав Володимирович (My University, 2022)
В статті розкриваються зміни, внесені Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо об’єктів підвищеної небезпеки» № 1686-ІХ від 15 липня 2021 року до базового Закону України «Про об’єкти підвищеної небезпеки» № 2245-ІІІ від 18 січня 2001 року, який передбачив новітнє визначення об’єкта підвищеної небезпеки. The article examines the amendments introduced by the Law of Ukraine "On Amendments to Certain Legislative Acts Regarding High-Hazard Facilities" No. 1686-IX of July 15, 2021, to the framework Law of Ukraine "On High-Hazard Facilities" No. 2245-III of January 18, 2001, which established a new definition of a high-hazard facility.
Keywords: законодавче забезпечення; legislative framework; небезпечні речовини; hazardous substances; господарська діяльність; economic activity