Теоретико-методологічні та правові засади формування кадрової політики служби цивільного захисту - Олішевський, Андрій Славович (My University, 2012)
Розглянуто процеси організації та необхідності дотримання умов сучасних європейських та світових стандартів при розробці загальної моделі кадрових служб підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій України. The processes of organization and the need to comply with modern European and world standards when developing a general model of personnel services of the units of the Operational and Rescue Service of Civil Protection of the Ministry of Emergency Situations of Ukraine are considered.
Keywords: кадрова політика; personnel policy; цивільний захист; civil defense; Міністерство надзвичайних ситуацій; Ministry of Emergency Situations; Україна; Ukraine