Особливості правового регулювання деяких майнових прав у сфері інтелектуальної власності - Щокін, Ростислав Георгійович (My University, 2014)
Розглянуто особливості правового регулювання деяких майнових прав у сфері інтелектуальної власності. Проаналізовано нинішній стан справ стосовно правомочності суб’єктів інтелектуальної власності відповідно до чинного законодавства. The features of the legal regulation of certain property rights in the field of intellectual property are considered. The current state of affairs regarding the eligibility of intellectual property subjects in accordance with current legislation is analyzed.
Keywords: правове регулювання; legal regulation; майнове право; property right; інтелектуальна власність; intellectual property