Змістовні аспекти державно-управлінської компетентності керівника освітньої організації - Козаков, Володимир Миколайович; Найдьонов, Іван Миколайович (My University, 2019)
Діяльність у різноманітній соціально-економічній сфері людського буття завжди виявляється в рівні компетентності її суб’єкта. Розуміння рівня професійної підготовки суб’єкта діяльності, процесу його професійного розвитку, оволодіння досвідом, як загалом у навколишньому середовищі, так і в професійної діяльності, дозволяє визначити компетентного суб’єкта, зорієнтованого на самоосвіту і самовдосконалення, направленістю у майбутнє, і який вміє передбачити зміни. Activity in a diverse socio-economic sphere of human existence is always manifested in the level of competence of its subject. Understanding the level of professional training of the subject of activity, the process of his professional development, mastery of experience, both in the general environment and in professional activity, allows us to identify a competent subject, oriented towards self-education and self-improvement, oriented towards the future, and who is able to foresee changes.
Keywords: професійна підготовка; professional training; державно-управлінський аспект; public administration aspect