Освітня політика уряду на Донеччині наприкінці ХІХ - на початку ХХ ст. - Боєва, Тетяна Іванівна (My University, 2012)
Сучасна освітня політика уряду формується з урахуванням багатовікової історії, її основних досягнень. Мережа навчальних закладів у Донецькій області почала формуватися лише наприкінці 60-х років 19 століття. Ця тема потребує подальшого дослідження. The modern educational policy of the government is formed taking into account the centuries-old history, its main achievements. The network of educational institutions in the Donetsk region began to form only in the late 60s. 19th century. This topic requires further research.
Keywords: освітня політика; educational policy; Донеччина; Donetsk region