Взаємовплив і взаємодія владних структур органів державного управління і громадської думки в умовах демократичних трансформацій - Подлєвський, Сергій Борисович (My University, 2008)
Однією з фундаментальних основ розвинених демократичних країн є вплив громадської думки на процес управління. Досліджується взаємодія та взаємний вплив громадської думки та уряду в процесі демократичних перетворень суспільства, місце та роль громадської думки в державному управлінні та прийнятті політичних рішень. One of the fundamental foundations of developed democratic countries is the influence of public opinion on the governance process. The interaction and mutual influence of public opinion and government in the process of democratic transformations of society, the place and role of public opinion in public administration and political decision-making are studied.
Keywords: демократична трансформація; democratic transformation; громадська думка; public opinion