Особливості державного управління у сфері соціального захисту населення - Радзімовська, Світлана Федорівна (My University, 2013)
Система соціального захисту в Україні вимагає нових підходів до розробки та застосування стандартів, і це один зі стратегічних напрямків реформування соціальної сфери. Роль держави полягає у запровадженні стандартів, які б забезпечили реалізацію стратегії підвищення якості життя громадян. The social protection system in Ukraine requires new approaches to the development and application of standards, and this is one of the strategic directions of reforming the social sphere. The role of the state is to introduce standards that would ensure the implementation of the strategy of improving the quality of life of citizens.
Keywords: державне управління; state management; соціальний захист; social protection