Зубний протез для пацієнтів дитячого віку - Краснов, Володимир Юрійович (My University, 2024)
Зубний протез для пацієнтів дитячого віку, що виготовлений шляхом моделювання зі створенням опорних металокомпозитних коронок та проміжної частини протеза, який відрізняється тим, що у ділянці проміжної частини він розділений на дві половини, які оснащені відповідними з'єднувальними елементами системи пазштифт і виконані таким чином, щоб була забезпечена можливість лінійного переміщення двох половин зубного протеза одна відносно одної під час його функціонування. A dental prosthesis for pediatric patients, manufactured by modeling with the creation of supporting metal-composite crowns and an intermediate part of the prosthesis, characterized in that in the area of ​​the intermediate part it is divided into two halves, which are equipped with appropriate connecting elements of the slot-pin system and are made in such a way as to ensure the possibility of linear movement of the two halves of the dental prosthesis relative to each other during its operation.
Keywords: зубний протез; denture; дитячий зубний протез; children's denture