Комунікативний менеджмент та його роль в інформаційному забезпеченні системи державного управління Болгарії - Кєсковскі, Златко Владімір (My University, 2010)
Досліджено найефективніші моделі маркетингу послуг, а також розглянуто та проаналізовано цілі, напрямки, принципи, методи, властивості та функції комунікативного менеджменту. The most effective models of service marketing are studied, and the goals, directions, principles, methods, properties, and functions of communicative management are considered and analyzed.
Keywords: маркетинг послуг; services marketing; комунікативний менеджмент; сommunication management; Болгарія; Bulgaria