Щодо доцільності введення інституту евтаназії в сучасних умовах - Александров, Юрій Валер’янович (My University, 2016)
Досліджуються питання, пов'язані з доцільністю запровадження інституту евтаназії в сучасних умовах. Issues related to the feasibility of introducing the institution of euthanasia in modern conditions are being investigated.
Keywords: інститут евтаназії; Institute of euthanasia; аргументація; argument