Деякі проблеми протидії кібершпигунству - Сервецький, Іван Васильович; Дем’яненко, Олег Валерійович (My University, 2023)
Стаття присвячена викриттю шпигунів «кібершпигунів», державних зрадників, виявленню колаборантів, встановленню осіб, які виправдовують, заперечують або визнають правомірною збройну агресію, глорифікації її учасників та притягненню до кримінальної відповідальності. The article focuses on exposing spies—including "cyber-spies"—and traitors to the state; identifying collaborators; establishing the identities of individuals who justify, deny, or legitimize armed aggression or glorify its participants; and bringing such persons to criminal justice.
Keywords: шпигунство; espionage; кібершпигунство; cyber-espionage; кібербезпека; cybersecurity