Інтеграція у сучасному освітньому просторі - Чернуха, Надія Миколаївна; Чернуха, Галина Олександрівна (My University, 2008)
У статті висвітлено проблеми інтеграції як психологічного, педагогічного та соціологічного явища, проаналізовано інтеграцію освітніх соціальних впливів у сучасному суспільстві, освітньому середовищі, зокрема, у формуванні громадянської позиції особистості. The article highlights the problems of integration as a psychological, pedagogical and sociological phenomenon, analyzes the integration of educational social influences in modern society, the educational environment, in particular, in the formation of individual citizenship.
Keywords: освітнє середовище; educational environment; інтеграція; integration; соціум; society