Професійна комунікація державних службовців у контексті війни: аналіз викликів та перешкод - Амро, Тайєр (My University, 2022)
У науковому дослідженні автор розглянув професійну комунікацію державних службовців в умовах війни. Здійснено короткий огляд літератури, щоб з'ясувати, які чинники впливають на ефективність комунікації в умовах війни, а що є перешкодою. Мета дослідження – це аналіз професійної комунікації державних службовців в умовах повномасштабної війни, зокрема аналіз викликів та перешкод, з якими стикаються державні службовці, а також визначення стратегій та методів, які можуть допомогти їм забезпечити ефективну комунікацію. Автор зосередив увагу у дослідженні на характеристиці викликів та перешкод, з якими стикаються державні службовці під час війни та на аналізі стратегій та методів, які можуть допомогти їм забезпечити ефективну комунікацію. Дослідження зосереджується на державних службовцях, які комунікують з громадськістю в складних ситуаціях. Комплексно аналізуються виклики для розвитку комунікації державних службовців різних рівнів з громадськістю під час воєнного стану, особливо у прифронтових районах. Результати дослідження можуть бути корисними для державних службовців, політичних та військових лідерів, які займаються питаннями безпеки та управління кризовими ситуаціями. In a scientific study the author considered the professional communication of civil servants in the conditions of war. A brief review of the literature was conducted to find out what factors influence the effectiveness of communication in wartime, and what is an obstacle. The purpose of the study is to analyze the professional communication of public servants in the context of full-scale war, in particular to analyze the challenges and obstacles that civil servants face, as well as to identify strategies and methods that can help them to ensure effective communication. The author focused his research on characterizing the challenges and obstacles that public servants face during wartime and on analyzing strategies and methods that can help them ensure effective communication. The study focuses on public officials who communicate with the public in difficult situations. Challenges for the development of communication between public servants at various levels with the public during martial law, especially in frontline areas, are comprehensively analyzed. The results of the study can be useful for public servants, political and military leaders dealing with issues of security and crisis management.
Keywords: професійна комунікація; professional communication; державний службовець; civil servant; війна; war; воєнний стан; martial law