Велика Британія і Європейський Союз: вузлики для української пам'яті - Дахно, Іван Іванович; Алієва-Барановська, Віра Миколаївна (My University, 2015)
Розглядаються питання участі Великої Британії в Європейському Союзі та її можливого виходу з нього. The issues of Great Britain's participation in the European Union and its possible withdrawal from it are being considered.
Keywords: Велика Британія; Great Britain; Європейський Союз; European Union