Трансформація системи публічного управління створенням здоров’язбережувального та безпечного простору України (модернізація, інновації, розвиток) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2020)
Уміщено матеріали доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції “Трансформація системи публічного управління створенням здоров’язбережувального та безпечного простору України (модернізація, інновації, розвиток)” щодо проблем розвитку публічного управління створенням здоров’язбережувального та безпечного простору України. Розраховано на фахівців державного управління, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, науковців, викладачів, слухачів вищих навчальних закладів, які отримують освіту за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”. Contains materials from reports by participants of the International Scientific and Practical Conference “Transformation of the Public Administration System by Creating a Health-Saving and Safe Space in Ukraine (Modernization, Innovation, Development)” on the problems of developing public administration by creating a health-saving and safe space in Ukraine. Designed for public administration specialists, employees of state authorities and local governments, scientists, teachers, and students of higher educational institutions who receive education in the specialty “Public Administration and Administration”.