Дослідження впливу тілесно-орієнтованої психотерапії на психоемоційні стани особистості - Юдіна, Ірина Юріївна (My University, 2019)
В сучасному науковому просторі є ряд авторів, які активно вивчають психоемоційні стани, однак праць, присвячених дослідженню впливу саме тілесно-орієнтованої терапії на психоемоційні стани – обмаль. In the modern scientific space, there are a number of authors who actively study psycho-emotional states, but there are few works devoted to the study of the impact of body-oriented therapy on psycho-emotional states.
Keywords: психоемоційний стан; psycho-emotional state; тілесно-орієнтована терапія; body-oriented therapy