Проблема дитячого суїциду - Александров, Юрій Васильович (My University, 2013)
Аналізується проблема дитячих самогубств, їх характеристика і причини, ігри підлітків, що межують із суіцидом, розглядається значення впливу батьків на їх саморуйнуючу поведінку. The problem of child suicides, their characteristics and causes, adolescent games bordering on suicide are analyzed, and the importance of parental influence on their self-destructive behavior is considered.
Keywords: суїцидальна схильність; suicidal tendency; дитячий суїцид; child suicide; самогубство; suicide