Цілі та завдання державної політики у сфері освіти - Щокін, Ростислав Георгійович (My University, 2018)
Досліджуються проблеми адміністративно-правового регулювання державної політики у галузі освіти, зокрема, цілі та завдання у зазначеному контексті. Проведено аналіз документів, які становлять правову основу державної політики у галузі освіти. The problems of administrative and legal regulation of state policy in the field of education are studied, in particular, the goals and objectives in the specified context. An analysis of documents that constitute the legal basis of state policy in the field of education is carried out.
Keywords: державна політика; public policy; освітня сфера; educational sphere