Шляхи входження України у світове інформаційне середовище інноваційно-інвестиційної діяльності - Тищик, Сергій Миколайович (My University, 2012)
Визначені основні елементи стратегії входження України у світове інформаційне середовище інноваційно-інвестиційної діяльності відповідно до необхідності більш повної інтеграції у світовий інноваційно-інвестиційний процес. The main elements of the strategy for Ukraine's entry into the global information environment of innovation and investment activity have been identified in accordance with the need for more complete integration into the global innovation and investment process.
Keywords: information environment; інноваційно-інвестиційна діяльність; innovation and investment activities; інвестиційна діяльність; investment activity; інноваційна діяльність; innovative activity; innovative activity