Етичні та юридичні проблеми державного управління у сфері захисту інформаційного простору - Кудрявський, Іван Володимирович (My University, 2024)
У статті проведене дослідження з пошуку способів підвищення ефективності механізмів державного управління у сфері захисту безпеки інформаційного простору шляхом аналізу юридичних та етичних факторів, які впливають на просування державної інформаційної політики, становлення та функціонування системи державного управління у сфері захисту безпеки інформаційного простору. The article conducts research to find ways to increase the effectiveness of public administration mechanisms in the field of information security protection by analyzing legal and ethical factors that influence the promotion of state information policy, the formation and functioning of the public administration system in the field of information security protection.
Keywords: державне управління; public administration; інформаційний простір; information space; кібербезпека; cybersecurity