Удосконалення господарського контролю як напрям гармонізації інтересів власників, менеджерів, працівників - Жанкевіч, Лідія Володимирівна (My University, 2010)
Викладено шляхи гармонізації інтересів персоналу підприємства за допомогою господарського контролю. Ways of harmonizing the interests of the enterprise's personnel through economic control are outlined.
Keywords: господарський контроль; economic control; персонал підприємства; company personnel