Наукові праці МАУП. Психологія. Вип. 1 (44) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2015)
Публікуються статті науковців, які досліджують актуальні проблеми розвитку психології. Для науковців, викладачів, студентів та всіх, кого цікавить розвиток психологічної науки в Україні. Articles by scientists who research current issues in the development of psychology are published. For scientists, teachers, students, and everyone interested in the development of psychological science in Ukraine.