Сучасне розуміння прав і свобод людини та їх міжнародно-правові стандарти - Орленко, Валентина Іванівна (My University, 2022)
Автором досліджено що, на сьогоднішній день в Україні права та свободи людини – це основні принципи сучасного світового права, які забезпечують захист особистої гідності, свободи та прав людини від державних втручань і забезпечують можливість розвитку кожної особи. The author examines the fact that, in present-day Ukraine, human rights and freedoms constitute fundamental principles of modern global law; they ensure the protection of personal dignity, freedom, and human rights against state interference and enable the development of every individual.
Keywords: права людини; human rights; свободи людини; human freedoms; правова держава; the rule of law