Психологія ХХІ століття: теоретичні та практичні дослідження. Вип. 18 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2023)
У збірнику наукових праць «Психологія ХХІ століття: теоретичні та практичні дослідження» висвітлено актуальні соціально-психологічні проблеми: сучасні завдання і тенденції розвитку психології; актуальні проблеми психології особистості та індивідуальності; правова соціалізація особистості: соціально-психологічні аспекти; політичні процеси в політико-психологічному вимірі; трансформація сучасного українського суспільства: філософсько-психологічний аналіз; економічна сфера суспільства: психологічний аспект; практична психологія освіти ХХІ століття: сучасне бачення. The collection of scientific works "Psychology of the 21st Century: Theoretical and Practical Research" highlights current socio-psychological problems: modern tasks and trends in the development of psychology; current problems of the psychology of personality and individuality; legal socialization of the individual: socio-psychological aspects; political processes in the political-psychological dimension; transformation of modern Ukrainian society: philosophical and psychological analysis; economic sphere of society: psychological aspect; practical psychology of education of the 21st century: modern vision.