Зміни в системі принципів адміністративного права та адміністративного провадження та запровадження принципу пріоритетності прав людини в адміністративному провадженні в Україні. - Заросило, Володимир Олексійович (My University, 2019)
Проаналізовано принципи адміністративного права та адміністративного провадження. Аналіз проводився з метою визначення наявності принципу пріоритетності прав людини в адміністративному провадженні. The principles of administrative law and administrative proceedings have been analyzed. The analysis was conducted to determine the presence of the principle of the primacy of human rights in administrative proceedings.
Keywords: адміністративне право; administrative law; адміністративне провадження; administrative proceedings; права людини; human rights