Особливості структури механізму адміністративно-правового регулювання протидії корупції в органах прокуратури в Україні - Подоляка, Сергій Анатолійович (My University, 2017)
Досліджується механізм адміністративно-правового регулювання протидії корупції в органах прокуратури в Україні, зокрема — структурні елементи цього механізму. Аналіз досліджень вчених адміністративістів, дає змогу окреслити структурний склад механізму адміністративно-правового регулювання протидії корупції в органах прокуратури в Україні. The mechanism of administrative and legal regulation of combating corruption in the prosecutor's office in Ukraine is studied, in particular, the structural elements of this mechanism. Analysis of research by administrative scholars allows us to outline the structural composition of the mechanism of administrative and legal regulation of combating corruption in the prosecutor's office in Ukraine.
Keywords: адміністративно-правове регулювання; administrative and legal regulation; протидія корупції; combating corruption; прокуратура; prosecutor's office