Працівники органів прокуратури як суб’єкт інформаційного права: основні права та обов’язки у контексті сучасного праворозуміння - Амелін, Олександр Юрійович (My University, 2019)
Досліджено особливості прав та обов’язків працівників органів прокуратури у контексті їхньої роботи з інформацією. Норми чинного законодавства врегульовують права та обов’язки працівників органів прокуратури відповідно до спеціально-дозвільного принципу, встановлюючи ряд обмежень, які не поширюються на інших громадян. The specific rights and obligations of prosecution service employees regarding information handling have been examined. Current legislation regulates these rights and obligations based on the "special permission" principle, establishing a range of restrictions that do not apply to other citizens.
Keywords: органи прокуратури; prosecutor's offices; інформаційне право; information law