Державне регулювання процесів реструктуризації активів суб'єктів господарювання в умовах деофшоризації - Грінько, Алла Андріївна (My University, 2016)
Запропоновано систематизацію процесів реструктуризації активів суб'єктів господарювання як внутрішніх та іноземних, склад показників деофшоризації української економіки та систематизацію основних причин, за яких українські суб'єкти господарювання активно використовують офшорні юрисдикції. The systematization of the processes of restructuring the assets of business entities, both domestic and foreign, the composition of indicators of de-offshorization of the Ukrainian economy, and the systematization of the main reasons why Ukrainian business entities actively use offshore jurisdictions are proposed.
Keywords: державне регулювання; state regulation; реструктуризація активів; asset restructuring; деофшоризація; deoffshorization