Важливість доказової бази на підготовчому етапі: взаємодія сторін та суду в процесі збирання доказів у цивільних справах - Греку, Андрій Георгійович (My University, 2023)
В статті досліджено важливість доказової бази на підготовчому етапі розгляду судової справи, окремі аспекти взаємодії сторін та суду в процесі збирання доказів у цивільних справах. The article examines the importance of the evidentiary basis at the preparatory stage of court proceedings, as well as specific aspects of the interaction between the parties and the court during the evidence-gathering process in civil cases.
Keywords: суд; court; цивільні справи; civil cases; цивільне судочинство; civil proceedings