Взаємозв'язок політичної, світоглядної, моральної та правової культури - Безсмертний, А. В. (My University, 2010)
З моменту здобуття Україною незалежності гостро постала проблема розвитку суспільно-політичного життя країни. Розглянуто проблему взаємозв'язку політичної, ідеологічної, моральної та правової культури. Since Ukraine gained independence, the problem of the development of the country's socio-political life has become acute. The problem of the interconnection of political, ideological, moral and legal culture is considered.
Keywords: Україна; Ukraine; суспільно-політичне життя; socio-political life