Стан територіальних громад та аналіз їхньої інвестиційної привабливості - Литвин, Наталія Михайлівна (My University, 2019)
На сьогодні гострою постала проблема щодо стану місцевих бюджетів, котрий вказує на обмеженість фінансових ресурсів. Як наслідок, місцеві органи влади не можуть виконувати належним чином покладені на них функції та завдання. Наразі Україна відчуває потребу в ефективних, динамічних і високопрофесійних інститутах державної влади. Today, the acute problem is the state of local budgets, indicating the limited financial resources. As a result, local authorities cannot perform properly the functions and tasks assigned to them. Now Ukraine is in need of effective, dynamic and highly professional institutions of state power.
Keywords: інвестиційна привабливість; investment attractiveness; фінансова спроможність; financial solvency; територіальна громада; territorial community