Про соціальну справедливість у практиці правового регулювання трудових відносин в Україні - Комаров, Володимир Анатолійович (My University, 2014)
Запропоновано шляхи підвищення ефективності правового регулювання трудових відносин з метою наближення до загальних критеріїв соціальної справедливості в умовах сучасного ринку праці. Ways are proposed to increase the effectiveness of legal regulation of labor relations in order to approach the general criteria of social justice in the conditions of the modern labor market
Keywords: соціальна справедливість; social justice; правове регулювання; legal regulation; трудові відносини; labor relations