Актуальні проблеми цивільного і господарського права - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2007)
Розглядаються загальні проблемні науково-теоретичні питання співвідношення цивільного і господарського права, шляхів подальшої кодифікації цивільного та господарського законодавства, правового регулювання зобов’язально-договірних відносин, правового статусу суб’єктів господарювання, цивільних і господарських відносин, речові права та інші проблеми, що ставляться наукою цивільного і господарського права та юридичною практикою. General problematic scientific and theoretical issues of the relationship between civil and commercial law, ways of further codification of civil and commercial legislation, legal regulation of contractual relations, legal status of business entities, civil and commercial relations, property rights and other problems raised by the science of civil and commercial law and legal practice are considered.