Вплив інформаційного ринку послуг на конкурентоспроможність держави - Давиденко, Андрій Петрович (My University, 2008)
Досліджено процес формування інформаційного ринку та фактори, що на нього впливають. Інформатизацію суспільства розглянуто в контексті формування глобальної цивілізації. Встановлено зв'язок між інформаційними процесами, що відбуваються в суспільстві, та економічною політикою держави. The process of forming the information market and the factors influencing it are studied. The informatization of society is considered in the context of the formation of global civilization. The connection between the information processes taking place in society and the economic policy of the state is established.
Keywords: інформаційний ринок; information market; конкурентоспроможність держави; competitiveness of the state