Національна безпека і національні інтереси України у світі, що змінюється - Медвідь, Федір Михайлович; Дієго Доносо, Варгас Хосе; Рзаєв, Ільхам Сагіб огли (My University, 2011)
Розкрито систему національної безпеки України. Запропоновано підходи до інтеграції України до європейської системи колективної безпеки. Проаналізовано шляхи збереження національної ідентичності в рамках ЄС та СНД. The national security system of Ukraine is revealed. Approaches to Ukraine's integration into the European collective security system are proposed. Ways of preserving national identity within the EU and CIS are analyzed.
Keywords: національна безпека; national security; національні інтереси; national interests; колективна безпека; collective security