Інформація у законотворчому процесі та її основні різновиди - Мурашкіна, Тетяна Анатоліївна (My University, 2010)
Питання правового регулювання суспільних відносин в інформаційній сфері не можуть бути виключною компетенцією правової сфери та повинні розглядатися в різних контекстах. Issues of legal regulation of public relations in the information sphere cannot be the exclusive competence of the legal sphere and must be considered in different contexts.
Keywords: інформація; іnformation; правове регулювання; legal regulation